Skip to content

PROTOCOL & ETIQUETTE​

In de uitvaartbranche wordt gewerkt met talloze protocollen die in de loop van de tijd ontstaan zijn. Maar wat is het juiste protocol? Waarom doen we wat we doen en past dat in deze tijd?

Het boek Protocol & Etiquette rondom de uitvaart vormt de basis voor deze training, waarin vanuit de stof een vertaalslag wordt gemaakt naar het werk binnen de uitvaartbranche. Protocol & etiquette speelt een cruciale rol bij elk evenement. Dus ook bij uitvaarten. Juist in een complexe professie van de uitvaartbegeleider moet er geïmproviseerd worden en wordt er steeds meer een persoonlijke aanpak gevraagd van de nabestaanden.

Docent

Deze masterclass wordt gegeven door Hans Bleijerveld. Als directeur bijzondere uitvaarten van Monuta kun je gerust zeggen dat Hans zeker weet ‘hoe het hoort’. Maar nog belangrijker dan dat is dat Hans vooral ook uit kan leggen waarom protocollen en etiquette zo behulpzaam kunnen zijn bij de professionele uitoefening van het vak uitvaartbegeleider.

voor wie?

De masterclass is bedoeld voor ervaren uitvaartbegeleiders die protocol en etiquette willen internaliseren in hun professie binnen de uitvaartbranche.

Tevens is deze Masterclass geaccrediteerd bij het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) voor uitvaartbegeleiders die in het bezit zijn van het NaVU-diploma, voldoen aan de PE-eisen en werkzaam zijn bij een onderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg.

Datum | Tijd en inschrijven

Deze masterclass duurt van 09.30 – 16.30 uur. Kijk voor de eerstvolgende startdatum en inschrijven onze agenda.

Kosten

Deze masterclass kost € 250,-, inclusief koffie/thee en lunchvoorzieningen. 

pe-punten

Door het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) zijn 18 PE-punten vastgesteld voor deze masterclass.

“MET PLEZIER ONTWIKKELEN OM PROFESSIONEEL VAN BETEKENIS TE KUNNEN ZIJN.”