Erkeningen

Wat mag je van ons verwachten?

  • Eindtermen op niveau van Associate Degree
  • Post-HBO geaccrediteerd
  • Funderend onderwijs volgende de nieuwste inzichten
  • Onderwijsactiviteiten die zelf ook continu ontwikkelen
  • Externe kwaliteitstoetsing
Erkenningen Uitvaartopleiding

Erkenning | De weg zelf is jouw bestemming!

De eindtermen van de Opleiding tot Uitvaartbegeleider bij de Après la Vie Academie zijn op het niveau van Associate Degree geformuleerd. Na het afronden van de opleiding en het behalen van alle studiepunten ontvang je een Diploma Uitvaartbegeleider. Dit volgens de nieuwste inzichten rondom onderwijs. Wij beoordelen niet met cijfers en rekenen daarmee af met de afrekencultuur. Iedere ontwikkeling heeft zijn/haar eigen kwaliteiten en valkuilen. Door gerichte feedback en blijvende verdieping in ontwikkeling, wordt alles uit groei gehaald en de competenties geïnternaliseerd op de meest uitdagende manier!

Erkenningen opleiding

Externe kwaliteitstoetsing | Vakmanschap, ook wanneer je niet kijkt!

Kwaliteit leveren dient hoog in het vaandel van uitvaartbegeleiders te staan, dat is evident. Après la Vie Academie stelt hoge eisen aan haar studenten. Om de vakbekwaamheid standaard te borgen is het gehele curriculum volgens competentiegericht onderwijs op Post-HBO geaccrediteerd en als Associate Degree gekeurmerkt. De Après la Vie Academie bereidt je dan ook goed voor om (geregistreerd) uitvaartbegeleider te worden. Voor welke organisatie je ook gaat werken of wellicht de stap gaat maken om je eigen bedrijf te starten, we zijn er voor jou en staan dicht bij uitvaartwereld Nederland!

Alle onderwijsactiviteiten die de Après la Vie Academie aanbiedt zijn CRKBO-geregistreerd. Dit heeft, naast de garantie op een bepaalde kwaliteit van de verschillende procedures, ook als voordeel dat wij geen BTW hoeven door te belasten op ons educatie-aanbod. Naast het feit dat wij aan onszelf hoge eigen stellen, geldt dit ook voor onze docenten. Zij zijn allen geregistreerd bij het CRKBO.