Skip to content

GROEN IS HET NIEUWE ZWART​

Alles moet duurzamer, dus ook de uitvaart. Het is en zal steeds meer onderwerp van gesprek zijn bij het vormgeven van uitvaarten. Maar wat is precies een duurzame uitvaart? Hoe zien we een duurzame ontwikkeling en een ecologische voetafdruk rondom de dood? Welke visies zijn er waarneembaar?

Tijdens deze Permanente Ontwikkelingsdag wordt ingezoomd op de verschillende aspecten rondom uitvaarten en binnen de uitvaartbranche vanuit een duurzaam oogpunt. Tevens wordt er ingezoomd op de eigen professie. Belangrijk is om erachter te komen wat de visie en het gevoel achter de betekenis van duurzaamheid is bij de nabestaanden. Hierdoor krijgen alle duurzame keuzes een betekenis die van alle kanten klopt.

DOCENT

Deze Permanente Ontwikkelingsdag wordt gegeven door Marieke Mulder. Als voormalig uitvaartprofessional heeft zij de duurzaamheid op de kaart gezet en vertaald naar de dienstverlening van de uitvaartbegeleider.

voor wie?

Deze Permanente Ontwikkelingsdag is geschikt voor professionals die (gaan) werken in de uitvaartbranche en hun professie meer dan compleet willen maken door duurzaamheid hier volledig in te integreren.

Tevens is deze Ontwikkelingsdag geaccrediteerd bij het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) voor uitvaartbegeleiders die in het bezit zijn van het NaVU-diploma, voldoen aan de PE-eisen en werkzaam zijn bij een onderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg.

Datum | Tijd en inschrijven

Deze Ontwikkelingsdag duurt van 09.30 – 16.30 uur. Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende datum.

Kosten

Deze Ontwikkelingsdag kost € 179,-, inclusief koffie/thee en lunchvoorzieningen.

pe-punten

Door het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) zijn 18 PE-punten vastgesteld voor deze Ontwikkelingsdag.

“MET PLEZIER ONTWIKKELEN OM PROFESSIONEEL VAN BETEKENIS TE KUNNEN ZIJN.”