Skip to content

GROEN IS HET NIEUWE ZWART​

Vergroot jouw kennis omtrent de mogelijkheden van duurzame keuzes. Niet alleen ten aanzien van het organiseren van een uitvaart, maar ook voor de gehele organisatie. Duurzaam hoeft niet duurder te zien, maar moet wel een onderwerp van gesprek zijn. Veel nabestaanden kennen de mogelijkheden niet en hebben jou nodig om hen te helpen. Na deze module kun jij hen adviseren over duurzame alternatieven en kun je ook je collega’s helpen dit onderwerp ‘top-of-mind’ te laten zijn.

DOCENT

Marieke Mulder heeft tijdens haar periode in de uitvaarbranche dit onderwerp op de kaart gezet. En nog steeds is duurzaamheid deel van het gesprek van de dag. Maar lang nog niet altijd tijdens een gesprek met nabestaanden.

voor wie?

Deze masterclass is geschikt voor professionals die (gaan) werken in de uitvaartzorg en de kennis omtrent duurzame mogelijkheden te vergroten.

Tevens is deze Masterclass geaccrediteerd bij het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) voor uitvaartbegeleiders die in het bezit zijn van het NaVU-diploma, voldoen aan de PE-eisen en
werkzaam zijn bij een onderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg.

Datum | Tijd en inschrijven

Deze masterclass duurt van 09.30 – 16.30 uur. Kijk voor de eerstvolgende startdatum en inschrijven onze agenda.

Kosten

Deze masterclass kost € 179,-, inclusief koffie/thee en lunchvoorzieningen.

pe-punten

Door het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) zijn 18 PE-punten vastgesteld voor deze masterclass.

“MET PLEZIER ONTWIKKELEN OM PROFESSIONEEL VAN BETEKENIS TE KUNNEN ZIJN.”