Skip to content

De toekomstige dood voor ogen

Er wordt in de huidige samenleving meer dan ooit geëxperimenteerd met de dood.
Het wordt steeds meer een onlosmakelijk onderdeel van onze ontwikkeling; van jongs af aan. Niet alleen ontstaat er een dynamiek in de ervaringen met de dood, maar ook met de complexe markt die deze dood bedient. Deze complexe veranderingen hebben een ongelooflijk grote invloed op het vak van uitvaartbegeleider.

Tijdens deze module wordt stilgestaan bij de ‘nieuwe generatie’ in de samenleving zoals we die nu kennen. Hierbij gaan we de verdieping opzoeken met de toekomst van uitvaarten in relatie tot de ontwikkelingen die voel- en merkbaar zijn en dagelijks blijven groeien. Uiteindelijk gaat het erom dat je door deze training je eigen visie op de schop durft te nemen en gaat aanscherpen als het gaat om de relatief traditioneel denkende branche waarin zoveel wordt geroepen over hoeveel er mogelijk is en hoe onderscheidend het vakgebied is, maar de praktijk gevoelsmatig anders kan laten zien.

Zijn wij er daadwerkelijk klaar voor om de beleving van het laatste evenement impactvol te herzien?

docent

Jasper is uitvaartbegeleider bij en eigenaar van Sir Jamian Uitvaart. Hij is gespecialiseerd in uitvaarten van kinderen en jongeren. Daarnaast geeft hij gastcolleges en lezingen op middelbare scholen, MBO’s, HBO’s en Universiteiten over de dood en uitvaarten.
Jasper Rudolf is naast directeur, vakdocent en curriculumontwikkelaar van de Après la Vie Academie uitvaartbegeleider bij Sir Jamian Uitvaart. Hiernaast geeft hij vele gastcolleges op middelbare scholen, MBO’s en HBO’s over de dood.

Voor wie?

Deze masterclass is geschikt voor professionals die werken in de uitvaartbranche en eigen inzichten en opvattingen over de toekomst van de dood verder willen ontwikkelen en versterken.

Tevens is deze Masterclass geaccrediteerd bij het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) voor uitvaartbegeleiders die in het bezit zijn van het NaVU-diploma, voldoen aan de PE-eisen en
werkzaam zijn bij een onderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg.

Datum | Tijd en inschrijven

Deze masterclass duurt van 09.30 – 16.30 uur. Kijk voor de eerstvolgende startdatum en inschrijven onze agenda.

Kosten

Deze masterclass kost € 179,-, inclusief koffie/thee en lunchvoorzieningen. 

PE-punten

Door het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) zijn 18 PE-punten vastgesteld voor deze masterclass.

“MET PLEZIER ONTWIKKELEN OM PROFESSIONEEL VAN BETEKENIS TE KUNNEN ZIJN.”