STAP-budget

Bij de Après la Vie Academie kun je tot € 1.000,- vergoeding aanvragen vanuit het STAP-budget voor de Opleiding tot Uitvaartbegeleider en onze Permanente Ontwikkelingsdagen.

Het STAP-budget is er om in jouw inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te vergroten. Wil je jouw duurzame inzetbaarheid gaan inzetten in de uitvaartbranche? Dat kan dus nu ook met Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Volg onderstaande checklist voor de aanvraag van het STAP-budget:

Opleiding tot Uitvaartbegeleider:

- Meld je aan voor de Oriëntatiedag van de Opleiding tot Uitvaartbegeleider.

- Na de Oriëntatiedag maken we een afspraak voor een Kennismakingsgesprek en schrijf je vervolgens in voor de Opleiding tot Uitvaartbegeleider. Bevestiging van aanmelding heb je nodig voor de aanvraag bij het UWV. Het is hierbij belangrijk te weten dat je moet starten binnen 3 maanden na jouw aanvraag van het STAP-budget.

- Via de aanvraag pagina van het UWV kun je het STAP-budget indienen. Reactie ontvang je binnen 4 weken.

    Toelating tot Academie

    Permanente ontwikkeling

    - Schrijf je in voor één van onze Permanente Ontwikkelingsdagen.

    - Vink via het aanmeldformulier op onze website de optie aan om een inschrijfformulier te ontvangen voor de aanvraag van het STAP-budget Bevestiging van aanmelding heb je nodig voor de aanvraag bij het UWV. Het is hierbij belangrijk te weten dat je moet starten binnen 3 maanden na jouw aanvraag van het STAP-budget.

    - Via de aanvraag pagina van het UWV kun je het STAP-budget indienen. Reactie ontvang je binnen 4 weken.