aisha krako bransen
Vakdocent Muziek

AISHA KRAKO - BRANSEN

Even voorstellen

Aisha is als afgestudeerd vrijetijdsmanager geïnteresseerd in de belevingswereld van mensen. In de uitvaartwereld kan zij haar liefde voor muziek en haar belangstelling combineren door het regelen van live uitvaartmuziek. De passie voor medemens en liefde deelt Aisha samen met haar man Peter. Samen zijn zij eigenaar van Memories Uitvaartmuziek. Zij nemen nabestaanden mee in de reis die muziek kan brengen, over het leven van degene die er niet meer is en voor de nabestaanden. Een reis met herinneringen die niet altijd in woorden is te brengen.

Tijdens het afscheid speelt muziek een belangrijke rol en muziekstukken die er klinken zul je altijd blijven koppelen aan dat moment. Emotie, beleving, muziek en gevoel zijn volgens Aisha bij elkaar te brengen wanneer een échte muzikant of band live de muziek brengt die zo passend is bij de persoon van wie afscheid wordt genomen.

Tijdens de lessen die Aisha met haar collega Jack Ligtvoet zal verzorgen, word je meegenomen door een bewustzijnsreis over de mogelijkheden van muziek tijdens de uitvaart. Met als doel om met muziek nóg meer voor een familie te kunnen betekenen.


“De unieke rollen die muziek kan hebben tijdens het afscheid nemen zijn die van het verbinden, herinneringen ophalen en nieuwe momenten creëren. Het is mijn passie om de waarde van live muziek te delen met mensen.”