luuk-mensink
Vakdocent Zelfcompassie, balans en gezondheid

LUUK MENSINK

Even voorstellen

Luuk is Personal Trainer en Parkinson Boxing coach. Na het afronden van het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) is Luuk aan de slag gegaan bij Achilles Personal Gym als Personal Trainer en geeft hij individuele trainingen en groepstrainingen zoals Booty & Burn en HIIT (High Intensity Interval Training). In zijn begeleiding gaat hij op zoek naar de authenticiteit van eenieder die bij hem traint. Coaching vraagt daarin maatwerk waarin de uniekheid van iemand voorop staat. Ieders leven vraagt een andere manier van kijken naar leefstijl waar sporten een belangrijk onderdeel van is. Hiernaast is Luuk coach Parkinson Boksen bij Fysiotherapie Eksterlaan te Haarlem. Goede balans, kracht, snelheid, oog-hand-coördinatie, cognitieve vaardigheden en een goed blijvend uithoudingsvermogen komen terug bij deze vorm van boksen en zijn voor mensen met parkinson enorm van waarde.


Basketbal is een groot deel van Luuk zijn leven. Om op eredivisieniveau te kunnen blijven spelen wordt er vier keer per week getraind en is/zijn er elk weekend één of meerdere wedstrijden. Kortom: Iets wat niet meer weg te denken is in de dagelijkse invulling. Luuk gaat met de uitvaartbegeleiders in wording aan de slag met hun eigen visie op balans. Kijkend naar de microdoelen en stappen die gezet kunnen worden in een vak wat vanuit zichzelf geen balans geeft. Iets wat in deze complexe tijd van levensbelang is als uitvaartprofessional. Er gewoonweg zijn voor een ander, voor jezelf zorgen en altijd jezelf durven zijn; authenticiteit is iets wat door Luuk zijn aderen stroomt en bij jou weet los te maken.


"You don't become confident by shouting affirmations in the mirror, but by having undeniable stack of proof that you are who you say you are."