Vitaedis wordt Après la Vie Academie

16 mei 2017 08:18

In de afgelopen 16 jaar veroverde Après la Vie een plek in de Nederlandse uitvaartbranche als een gedegen en vernieuwende organisatie in het omgaan met rouw, nazorg en afscheid nemen.

We gaan nu door als de Après la Vie Academie. Voor de experts in afscheid was het een logische stap om ook opleidingen en trainingen te gaan verzorgen. In eerste instantie via Vitaedis, een nieuw opleidingsinstituut dat Après la Vie vanaf de start wist te vinden.

Toen de mogelijkheid zich eind 2014 voordeed om Vitaedis over te nemen, was dat voor Après la Vie een logische vervolgstap. Haar ambitie om vragen uit uitvaartbranche te vertalen naar een kwalitatief opleidingsaanbod dat aansluit op de behoeftes van het werkveld, komt hiermee dichterbij.
De overgangsfase van twee organisaties naar één is nu definitief afgerond. Onze opleidingen werden al gegeven op de nieuwe locatie in Vleuten van Après la Vie.

Het is dan ook een goed moment om de fase, met twee namen voor één en hetzelfde, achter ons te laten. Vanaf heden is sprake van de Après la Vie Academie. Ambitieus en klantgericht. Springlevend en inspelend op veranderingen waar nodig, vertrouwd herkenbaar en degelijk zoals u ons al kende.

Bij deze volgende stap past ook één nieuwe en heldere website waarop zowel relaties als geïnteresseerden in een opleiding of cursus in de uitvaartbranche hun weg kunnen vinden.
Ook het volledige zorgaanbod op het gebied van rouw en verlies en de activiteiten rondom de organisatie van uitvaarten treft u overzichtelijk op de website aan. Want dat waar we al goed in waren, blijven we natuurlijk doen.

Terug naar overzicht