FAQ ceremonies

Vragen rondom ceremonies

Veelgestelde vragen over onze bijdrage aan uitvaartceremonies

Hieronder vind je antwoorden op vragen die het meest gesteld worden over onze diensten rondom uitvaartceremonies en afscheidsbijeenkomsten.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel dan je vraag aan ons.

 • Komen jullie ook op huisbezoek?
  Afhankelijk van de vraagstelling en de beschikbare tijd tot aan de uitvaart, komen wij één of meerdere keren op (huis)bezoek. Afspraken hierover worden in overleg gemaakt.
 • Hoe snel kunnen jullie een uitvaarttoespraak schrijven?
  Wonderen doen wij meteen, het onmogelijke duurt iets langer. In principe nemen wij opdrachten aan tot 32-uur voor aanvang van een plechtigheid. Maar uiteraard hebben we liever meer tijd, als dit mogelijk is.
 • Met wie gaan jullie in gesprek?
  In principe willen wij graag praten met iedereen die relevant is om de verstrekte opdracht goed te kunnen uitvoeren. Als een ontmoeting niet lukt, zoeken we veelal telefonisch contact. Soms vragen we belangrijke informanten om iets op schrift aan te leveren.
 • Krijg ik vooraf te horen wat jullie hebben gemaakt?
  De avond voorafgaand aan de uitvaart wordt onze inbreng uitvoerig doorgesproken. Waar nodig, voeren we dan nog wijzigingen door.
 • Kan ik jullie ook ‘s avonds bereiken?
  Jazeker! Wij zijn buiten kantooruren bereikbaar via 06 – 233 91 948.
 • Wat moet ik aanleveren voordat jullie aan de gang kunnen?
  Dat hangt er helemaal van af. Meestal gaan we hier gezamenlijk uitvoerig op in. Mocht je iets heel belangrijk vinden, zoek dit dan voorafgaand aan de eerste afspraak vast op en/of leg het klaar.
 • Leveren jullie ook de materialen aan die nodig zijn voor de uitvoering van een ritueel?
  Wij zorgen ervoor dat alle materialen en relikwieën op het goede moment en op de goede locatie aanwezig zijn. Soms is het denkbaar dat je zelf ook iets aanlevert of meeneemt. Daarover wordt je dan goed en tijdig geïnformeerd.

Neem de tijd en rust voor het maken van de juiste keuze
Neem nu contact op

Oriënteer je verder op: