Uitvaartcommunicatie

Communicatie bij uitvaarten

Inhoud

In de uitvaartbranche verkoop je geen product, maar een emotie. Nabestaanden kiezen pas voor jouw dienstverlening als het voor hen goed voelt. In een hevig concurrerende branche is het niet voldoende om de deuren open te slaan en te wachten tot de klanten binnenstromen. Strategische communicatie is daarom essentieel voor het succes van je onderneming.

Tijdens deze trainingsdag tonen we aan waarom het belangrijk is om je doelgroepen helder te hebben en bewust te kiezen voor een bepaalde communicatiestrategie. De trainingsdag is een aanloop naar een daadwerkelijke start van het hernieuwd positioneren van jouw eigen uitvaartonderneming. Maar het kan ook leiden tot het inzicht dat de door jou ingeslagen weg doelmatig is.

Deze masterclass wordt verzorgd door Anna Speksnijder van Bureau APS. Ze adviseert uitvaartbedrijven door het hele land bij het ontwikkelen en uitdragen van de juiste communicatie. Ze heeft een no-nonsense aanpak, uitgebreide kennis van de branche en een vindingrijke visie op de hedendaagse communicatie.

Voor wie?

Deze masterclass is geschikt voor professionals die werken in de uitvaartbranche en de eigen positie in de markt willen leren versterken door op de juiste manier te communiceren.

Kosten en data

Deze masterclass duurt van 9.30 tot 16.30 uur en kost € 250,- (inclusief koffie/ thee en lunchvoorzieningen). Zie voor de eerstvolgende startdatum de agenda.

PE punten

Door het NaVU zijn 18 PE punten vastgesteld voor deze cursus.

Meld je aan

Oriënteer je verder op: