De toekomstige dood voor ogen

Toekomst dood

Inhoud

Er wordt in de huidige samenleving meer dan ooit geëxperimenteerd met de dood.
Het wordt steeds meer een onlosmakelijk onderdeel van onze ontwikkeling; van jongs af aan. Niet alleen ontstaat er een dynamiek in de ervaringen met de dood, maar ook met de complexe markt die deze dood bedient. Deze complexe veranderingen hebben een ongelooflijk grote invloed op het vak van uitvaartbegeleider.

Tijdens deze module wordt stilgestaan bij de ‘nieuwe generatie’ in de samenleving zoals we die nu kennen. Hierbij gaan we de verdieping opzoeken met de toekomst van uitvaarten in relatie tot de ontwikkelingen die voel- en merkbaar zijn en dagelijks blijven groeien. Uiteindelijk gaat het erom dat je door deze training je eigen visie op de schop durft te nemen en gaat aanscherpen als het gaat om de relatief traditioneel denkende branche waarin zoveel wordt geroepen over hoeveel er mogelijk is en hoe onderscheidend het vakgebied is, maar de praktijk gevoelsmatig iets anders kan laten zien.

Zijn wij er daadwerkelijk klaar voor om de beleving van het laatste evenement impactvol te herzien?

Voor wie?

Deze masterclass is geschikt voor professionals die werken in de uitvaartbranche en eigen inzichten en opvattingen over de toekomst van de dood verder ontwikkelen en versterken.

Kosten en data

Deze masterclass duurt van 9.30 tot 16.30 uur en kost bedragen € 179,- (inclusief koffie/thee en lunchvoorzieningen). Zie voor de eerstvolgende startdatum de agenda.

PE punten

Door het NaVU zijn 18 PE punten vastgesteld voor deze cursus.

Meld je aan

Oriënteer je verder op: