Opleiding uitvaartverzorger

Uitvaartbegeleider aan het werk

Wil je uitvaartverzorger worden? Wees goed voorbereid en volg de opleiding uitvaartverzorger bij de Après la Vie Academie. Tijdens deze opleiding komen verschillende aspecten van het vak aan bod: van het aannemen van een uitvaart tot vakkennis en het opstellen van een begroting. Binnen 12 lesdagen (verspreid over 12 maanden) weet je alle fijne kneepjes van het vak en heb je een professionele houding kunnen ontwikkelen. Meer weten over de opleiding uitvaartverzorger? Lees dan snel verder of schrijf je in voor de open dag.

  Aanmelden voor de open dag  

Totaalpakket opleiding uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger houd je je bezig met een aantal kerntaken, zoals het aannemen, organiseren en begeleiden van de uitvaart. Daarnaast is het belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan en zorgvuldig te werk gaat. Het is de kunst om de emoties van de nabestaanden een mooie plek te geven voor, tijdens en na de uitvaart. Juist dit totaalplaatje maakt een uitvaartverzorger professioneel. En jou toerusten om dat totaalplaatje helemaal kloppend te maken, is waar wij naar streven tijdens de opleiding uitvaartverzorger.

Ga jij voor professionaliteit?
Meld je aan voor de opleiding uitvaartverzorger  

Hoe ziet de opleiding uitvaartverzorger eruit?

Behalve een hoop vakkennis, ga je op zogenaamde kennismakingsstages. Daarnaast kijken we naar jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens diverse reflectiemomenten.

De reguliere lesdagen zijn van 09.30 tot 16.30 uur en de studiebelasting bedraagt tussen de 8 en 12 uur per week. Daarnaast ontvang je lesmaterialen ter zelfstudie.

   De kosten van een opleiding uitvaartverzorger  

Aanmelden

Wil jij aan de slag als professioneel uitvaartverzorger en spreekt de opleiding jou aan? Meld je dan direct aan voor een intake via onderstaande link. Mocht je nog vragen over de opleiding hebben, neem dan gerust contact met ons op.

  Meld je aan voor de opleiding uitvaartverzorger