Skip to content

ODA VAN SCHOONHOVEN VAN BEURDEN

Algemeen Vakdocent

Even voorstellen

Voordat Oda in de uitvaartbranche terecht kwam heeft zij gewerkt als directiesecretaresse bij de ABN Bank. Ook heeft zij 25 jaar een schoonheidssalon aan huis gehad. Daarna werkte zij vele jaren als uitvaartbegeleider en heeft zij de Uitvaartinfotheek opgezet. Oda werkt al jaren met plezier als docente bij de Après la Vie Academie.

Oda vindt het prachtig om de studenten zoveel mogelijk te vertellen over de rituelen bij de uitvaarten van andere culturen en godsdiensten. Oda zal zoveel mogelijk haar kennis over haar vak van uitvaartbegeleider met de studenten delen. En dan met name haar ervaringen en kennis over de verschillende uitvaarten die plaatsvinden in onze multiculturele samenleving. Oda neemt je mee in de reis van nieuwe ervaringen die je als uitvaartbegeleider opdoet in het open staan voor de verscheidenheid van religies, culturen en rituelen.

Het advies van Oda voor de toekomst van onze studenten

Blijf je verdiepen in je vak. De wereld verandert zo snel en daarbij ook de inzichten van de mensen. Het moet vooral boeiend voor jezelf blijven, dan zal je als uitvaartbegeleider optimaal kunnen werken.
Oda van Schoonhoven van Beurden