Jonas Follmi
Vakdocent Zelfzorg

JONAS FÖLLMI

Even voorstellen

Jonas is Personal Trainer, Neurofasciaal therapeut, expeditieleider en mede-eigenaar van Solid Performance en ForteVital.

Jonas is het gelukkigst in de bergen en natuur. Daarnaast is hij altijd opzoek naar het optimaliseren van gezondheid. Dit zie je terug in zijn bedrijf ForteVital. Zij organiseren ontdekkingsreizen, met name naar de bergen, op de mooiste plekken ter wereld. Tijdens deze reizen staan persoonlijke ontwikkeling en verdieping centraal.

Solid Performance biedt een unieke aanpak waardoor jij eigenaarschap neemt over jouw eigen gezondheid. Dit doen ze door middel van persoonlijke training en begeleiding in een inspirerende omgeving. Zodat je inzichten krijgt in jezelf ontwikkelen en je krachtig voelen. Het is meer dan voeding en bewegen. Alles in het lichaam is met elkaar verbonden. Het vinden van de juiste balans is waar Jonas de toekomstige uitvaartbegeleiders in uit gaat dagen. Juist in deze tijd is het belangrijk om je bewust te worden van zelfzorg in een vak waar het gaat om pure dienstverlening.

“Zelfs jouw kleinste stappen kunnen de grootste impact hebben.”