Herdenkingsbijeenkomst

Zou je graag nog een keer een bijeenkomst houden om degene die jou lief was te herdenken? Met familie en vrienden bij elkaar komen en een persoonlijke vorm geven aan jullie gezamenlijke verlies, is heel waardevol. Après la Vie helpt je graag om dit te organiseren en vorm te geven, want gedenken stopt niet na een uitvaart.

Hoe ziet zo’n herdenkingsbijeenkomst er uit? Misschien heb je daar zelf een mooi idee bij en verwacht je van ons vooral dat we de randvoorwaarden verzorgen: dat kan. Maar misschien weet je alleen dat je graag een herdenkingsbijeenkomst zou willen, en hoor je graag over verschillende manieren waarop dit gedaan kan worden: ook dan geven we je graag inspiratie en advies.

In gesprek over een betekenisvolle herdenkingsbijeenkomst?
Neem contact op  

Een herdenkingsbijeenkomst op maat

Wij gaan graag met je in gesprek om samen een herdenkingsbijeenkomst te organiseren die bij jou en degenen die erbij zullen zijn past. We bieden bewust geen “standaard pakket” aan, omdat herdenken heel persoonlijk is en de invulling sterk bepaald wordt door degene die herdacht wordt en de omstandigheden waarin hij of zij is overleden.

Ook als je wilt verkennen wat de verschillende mogelijkheden zijn en nog niet zeker weet hoe of wat, denken we graag met je mee. Met onze ervaring in het organiseren van herdenkingsbijeenkomsten in uiteenlopende soorten en maten, brengen we je graag een stap verder. Bij een herdenkingsbijeenkomst gaat het altijd om maatwerk dat nauw aansluit bij de doelstelling van de bijeenkomst en de wensen van de nabestaanden van de overledene. Lees meer over de organisatie van herdenkingen.

Ook als je wilt verkennen wat de mogelijkheden zijn en nog niet zeker weet hoe of wat, denken we graag met je mee.

 

De eerste stap naar een herdenkingsbijeenkomst

Als je nadenkt over het houden van een herdenkingsbijeenkomst, is de eerste stap daar met iemand over te praten. Soms is het dan fijn om je idee met een “vreemde” te delen, iemand zonder persoonlijk verleden met degene die herdacht wordt. We luisteren graag naar je verhaal en bieden je graag de ondersteuning of praktische hulp die jij prettig vindt.

Neem contact op