Skip to content

Examentraining NATIONAAL VAKEXAMEN UITVAARTZORG

Verbeter jezelf

De Après la Vie Academie is de weg naar registratie! Kandidaten die zich hebben ingeschreven voor het theoretisch gedeelte van het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) kunnen zich aanmelden voor een examentraining bij de Après la Vie Academie.

Tijdens deze examenoefendag passeren essentiële onderdelen van het examen de revue. Je kunt je persoonlijke vragen stellen over de examenstof aan deskundige docenten en oefenvragen worden gemaakt en besproken.

Voor aanvang van de examentraining ontvang je inloggegevens voor de Campusomgeving van de Après la Vie Academie. In deze leeromgeving van het NaVU kun je jezelf voorbereiden op de verschillende competenties door middel van oefenvragen. Tevens is daar een gedeelte van de literatuur te vinden. Na afloop van de examentraining wordt er een oefentoets gepubliceerd. Dit om nog een laatste boost te geven in de voorbereiding voor het daadwerkelijke examen!

De trainingsdagen duren van 09.30 tot 16.30 uur. De kosten bedragen € 115,-, inclusief consumpties en lunch. Er is ruimte voor 16 deelnemers per examentraining.

“Met plezier ontwikkelen om professioneel van betekenis te kunnen zijn.”