Skip to content

PERMANENTE ONTWIKKELINGSDAG | DE TOEKOMSTIGE DOOD VOOR OGEN

Permanente ontwikkelingsdag | De toekomstige dood voor ogen

Er wordt in de huidige samenleving meer dan ooit geëxperimenteerd met de dood. Het wordt steeds meer een onlosmakelijk onderdeel van onze ontwikkeling; van jongs af aan. Niet alleen ontstaat er een dynamiek in de ervaringen met de dood, maar ook met de complexe markt die deze dood bedient. Deze complexe veranderingen hebben een ongelooflijk grote invloed op het vak van uitvaartbegeleider.

In deze Permanente Ontwikkelingsdag wordt stilgestaan hoe de nieuwe generatie aankijkt tegen sterven, dood en rouw. Vanuit diverse (field)onderzoeken wordt de vertaalslag gemaakt naar het verbinden van generaties die wellicht anders zijn opgegroeid met de dood. Daarnaast gaan we inzoomen op de eigen professie van uitvaartbegeleider als het gaat om uitvaarten van kinderen, jongeren en jongvolwassenen.

Uiteindelijk gaat het erom dat je door deze Ontwikkelingsdag je eigen visie op de schop durft te nemen en gaat aanscherpen als het gaat om de nieuwe generatie dood en uitvaart. Zijn wij er daadwerkelijk klaar voor om de beleving van het laatste evenement impactvol te herzien?

Datum

mrt 31 2022

More Info

Test
Test